0

Als dertiger sta je wat steviger in je (designer)schoenen dan een paar jaar geleden. Er was ongetwijfeld geen betere tijd in je leven dan in je 20's om met mode te experimenteren. Je ontdekte nieuwe merken en ontwerpers om aan je kast toe te voegen en verkende je eigen stijl. Maar zoals bij elke levensles, maakte je in die jaren ook zeker wat missertjes. Gelukkig hebben we Facebook nog en kunnen we hard lachen om de foto's van die momenten. Dit zijn de meest gemaakte modemissers die helemaal niet erg waren toen je 20 (plus) was ;-)

1. Gaan winkelen omdat je geen zin hebt om de was te doen: je bespaart hier water mee, hallo!
2. Veel te hoge hakken dragen: zere voeten neem je voor lief want ze zijn zoooo mooooi!
3. Iets kopen alleen maar omdat het zo'n mooi koopje was in de uitverkoop: zou je het kopen als het niet was afgeprijsd? Waarschijnlijk niet. Maar het is té leuk om deze deal aan je voorbij te laten gaan.

'Veel te hoge hakken dragen: zere voeten neem je voor lief want ze zijn zoooo mooooi!'

4. Iets kopen omdat je moeder, vriendin of partner het je zo leuk vindt staan: lief gebaar maar het gaat er eigenlijk om dat jij het leuk vindt, toch?
5. Je complete salaris uitgeven aan een te hip item: oké, over een paar maanden ben je er waarschijnlijk op uitgekeken maar you.need.it.now.
6. Statement pieces kopen die je eigenlijk al hebt: nee je hebt aan dat ene broekpak eigenlijk wel genoeg.
7. Iets dragen dat eigenlijk gewoon niet bij je past: omdat ontdekken wat je (niet) leuk vindt pas bij je leeftijd al twintiger...
8. De mode op de voet volgen, zonder je af te vragen of deze trend bij jou past: break the rules! Je hoeft niet alles te doen zoals het 'hoort'.

Heb jij ook modemissers gemaakt? Wij horen het heel graag in een reactie hieronder!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties