0

vintage per kilo sale maart 2014 rotterdam 150Te allen tijden uniek de deur uitgaan? Dan biedt vintage een uitkomst. Maar waar scoor je nou de allerleukste vintage kleding, schoenen, tassen en accessoires voor vrouwen én mannen? Bij Vintage per Kilo natuurlijk!

Vintage per Kilo organiseert op 1 en 2 maart van 10:00 tot 18:00 weer een superleuke sale in Rotterdam; dit keer in de Mini Mall op de Raampoortstraat 30. Omdat een nieuw seizoen voor de deur staat, gaan de wollen truien en vesten weg voor maar 12 euro per kilo. De andere one of a kind items daterend uit 1940 tot en met 1980 (voor mannen en vrouwen) kosten 15 euro per kilo.

Misschien handig om te weten hoeveel items er nou in één kilo zitten; drie broeken of zes bloesjes of twee paar pumps. Daarnaast is het kopen van één item van 100 gram ook mogelijk. Hiervoor betaal je dan 1,50 euro.

Tijdens de Vintage per Kilo sale is het mogelijk om met pin en cash te betalen. De entree is gratis maar jouw spullen wegstoppen in een locker is wel verplicht (dit kost maar 1 euro).

Happy shopping!

vintage per kilo sale maart 2014 rotterdam 500

www.vintageperkilo.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties