0

Sam Smith BalenciagaSam Smith zingt enorm gevoelige liedjes, of tenminste zijn grootste hits zijn dat. ‘Stay With Me’ is er zo eentje waardoor we stiekem een traantje moeten wegpinken. Het was enkel een kwestie van tijd dat hij een deal zou sluiten met een modelabel.

En dat is er niet zomaar eentje geworden, maar Balenciaga. Zowel Balenciaga als Sam Smith zijn razend enthousiast over de samenwerking, die zij via social media bekend maakten. Het is voor de zanger de eerste keer dat hij zijn naam verbindt aan een label en hij laat weten waarom dat precies Balenciaga is geworden: “I want what I wear to be iconic. Not even what I wear, the way I hold myself. I don’t know, I like clean-cut things that are just iconic“, aldus Sam over zijn stijl. En laat hij in de korte teasers van de Balenciaga campagne nou net een prachtig, tijdloos, pak dragen. 

Wij hebben je door Sam! Terwijl we nog even moeten wachten op de hele campagne kan je hieronder alvast de vrijgegeven fragmenten bekijken.

So honoured and ecstatic to announce my collaboration with @balenciaga on the upcoming FW15 Menswear campaign!!!! #Balenciaga

Een video die is geplaatst door Sam Smith (@samsmithworld) op

(Beeld: www.instagram.com/samsmithworld)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties