0

pharrell 640Pharrell Williams is helemaal hot: in de muziekwereld, op het gebied van mode en ook ver daarbuiten. Een paar van zijn hoogtepunten? Hij mag binnen kort de CFDA fashion icon award in ontvangst nemen, hij ontwierp in samenwerking met Adidas een ontzettend populaire collectie schoenen, hij is de eerste met het peperdure Apple Watch Edition horloge en hij zong een duet met Cara voor Chanel. En dit was allemaal in de afgelopen maand!

Ondanks zijn grote succes kan je bij Pharrell geen sterallures vinden. Hij bewijst zich met twee nieuwe samenwerkingen juist ontzettend betrokken bij de wereld. Hij vindt het vooral belangrijk dat er wordt gewerkt aan oplossingen voor klimaatproblemen en dat er onder jongeren besef komt over hoe je met de wereld moet omgaan.

Met Woolworths, een Afrikaanse supermarkt, is de Happy-zanger een campagne gestart om jonge Zuid-Afrikanen op duurzaamheid te wijzen en het belang ervan onder de aandacht te brengen. De CEO van Woolworth noemt Pharrell “a global icon for social cohesion, advancement through education and environmental awareness”.

Ook zal Pharrell te zien zijn in de documentaire The Plastic Age, die i-D magazine binnenkort uitbrengt. Met de documentaire wordt aandacht gevraagd voor al het plastic dat in de oceanen drijft. De nadruk ligt echter vooral op creatieve oplossingen bedenken voor het probleem.

Beide projecten zijn verbonden aan Bionic Yarn, een bedrijf dat stoffen kan maken van plastic vezels. Met dat bedrijf en in samenwerking met G-star had Pharrell eerder al denim gemaakt van gerecycled plastic uit de oceanen. Lekker bezig Pharrell!

Bekijk de filmpjes van Pharrells projecten hieronder.

  • Pharrell-Williams-Projeto-Campanha-Woolworths-Woolies-Sustentabilidade-4
  • Pharrell-Williams-Projeto-Campanha-Woolworths-Woolies-Sustentabilidade-1

(Beeld: www.woolworths.com.au)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties