0

Schermafbeelding 2014-01-07 om 08.42.21Hoewel onze goede voornemens om te gaan sporten en gezond te gaan eten misschien twee weken in stand blijven, zijn de Angels van Victoria’s Secret het hele jaar door in de weer om hun killer body te behouden. Want hoewel ze natuurlijk ook gewoon belachelijk goede genen hebben, krijg je die strakke buik niet zomaar.

En dus was het na de feestdagen ook gewoon voor Adriana Lima weer tijd om haar strenge dieet en work-out op te pakken. Bij het zien van haar lijf willen we natuurlijk allemaal weten, hoe doet ze dat in godsnaam?! Dames opgelet en maak aantekeningen, Adriana onthult nu namelijk wat ze eet én hoe ze sport.

Zo volgt het model het ‘Paleo dieet’, wat simpelweg inhoudt dat je alleen dingen eet die rechtstreeks uit de natuur komen zoals groente, vis, noten en vruchten. En dat betekent dus absoluut geen brood, pasta, suiker of alcohol. Maar ook op sportgebied zit de mooie brunette niet bepaald stil. Geen ingewikkelde trainingen of urenlang in de sportschool zwoegen; het enige dat ze nodig heeft is een springtouw!

Benieuwd hoe zo’n work-out à la Adriana Lima eruit ziet? Bekijk het filmpje hieronder! Klik hier om de video te bekijken op YouTube als het filmpje het niet doet in onze app.

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties