0

Cara Delevingne and Kate Moss for BurberryHet zal je vast niet helemaal verbazen als we zeggen dat tomboy Cara Delevingne niet zo dol is op hoge hakken; het is gewoon niet helemaal haar cup of tea! Ze heeft er écht heel lang over moeten doen om het lopen op killer heels onder de knie te krijgen, maar daar schijnt ze dus een super handig trucje (soort van) voor te hebben.

Het topmodel gooide het er allemaal uit tijdens een screentest met W Magazine en dat op een wel heel originele manier: “It took me so long to learn how to walk in high heels it was a joke. When you first start walking, you walk like you’ve never had sex. And I remember someone told me, ‘Walk like you’re having sex. Walk like you’ve had a lot of sex”, aldus Cara. 

In het interview deed ze ook een boekje open over haar familie. Vroeger had het topmodel namelijk een grote aversie tegen het dragen van kleding: als ze met haar ouders boodschappen ging doen, stond ze soms ineens in haar nakie. Dit is nu niet geheel anders want Cara is niet vies van een beetje naakt blijkt uit haar recente shoots. In het filmpje praat ze ook nog uitgebreid over haar bijzondere tattoo’s. 

Benieuwd wat ze verder nog te zeggen had? Bekijk dan het grappige filmpje hieronder.

  • Cara Delevingne and Kate Moss for Burberry

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties