0

louboutin 150De schoenen met de rode zolen die Christian Louboutin ontwerpt zijn één van de meest gewilde items onder fashionista’s wereldwijd. De ontwerper heeft samen met topmodel Elisa Sednaoui groot nieuws waar ieder modehartje sneller van gaat kloppen.

Door deze twee sterren maak jij namelijk kans op een verzorgde reis naar Parijs, waar jij Louboutin en Sednaoui persoonlijk zal gaan ontmoeten in een geheim atelier. De ontwerper laat jou niet met lege handen naar huis gaan, want je krijgt een paar Louboutin hakken cadeau en je zal ‘s avonds nog alle trendy spots in de Franse modestad afgaan. Hoe leuk is dat allemaal wel niet?!

Het enige dat jij hoeft te doen is geld te doneren aan het goede doel van Elisa Sednaoui. Met haar charity Elisa Sednaoui Foundation zet de actrice zich in voor de ontwikkeling van kinderen in Egypte. Op haar website MyGoodness.com schenk je een bedrag van minimaal 10 dollar en wie weet zit jij straks te babbelen met één van de meest historische schoenendesigners.

Bekijk onderstaand filmpje waarin Christian Louboutin en Elisa Sednaoui alles nog even haarfijn uitleggen.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties