0

Chanel girlbagWe zijn allemaal gek van Chanel tassen. De klassieke Flap Bag, de nieuwere Boy Bag, de Lait de Coco tassen uit de Paris-Salzburg show: doe ons ze allemaal maar! Maar er zijn nog een aantal items waarvan we het liefst een originele Chanel in onze kast hebben hangen; het tweed jasje bijvoorbeeld.

Karl Lagerfeld, al jaren de hoofddesigner van Chanel, besloot onze twee ultieme Chanel liefdes samen te voegen en zo ontstond de Girl bag, een tas die is ontworpen met als inspiratie het klassieke tweed jasje. Ter ere van deze tas heeft fotografe Olivia Da Costa een stop-motion filmpje gemaakt die om van te smelten zo schattig is. In het filmpje komt een Girl bag langs voor ieder type meisje: van de fit girl tot de girly girl en de smart girl, voor ieder wat wils!

De Girl bag heeft een apart design door de armen van het tweedjasje, oftewel de hengsels van de Girl bag. Deze kan je precies zo knopen als je maar wilt, waardoor je de tas hangend aan je schouder, schuin over je lichaam of zelfs om je heupen kan dragen!

Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk dan het filmpje en een paar inspiratie foto’s hieronder!

  • Processed with VSCOcam with a9 preset
  • Girl-Chanel-Bag-Pam-Hetlinger-1
  • Girl-Chanel-Bag-Pam-Hetlinger-14
  • Ryeowon-Jung_Girl-CHANEL-bag_03-2015
  • lainy-hedaya-chanel-girl-bag-e1429290199521
  • 4349749_GIRL_CHANEL_BAG

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties