0

150 Amy AdamsAnna Wintour, Sarah Jessica Parker, Blake Lively en Reese Witherspoon gingen Enchanted actrice Amy Adams al voor en nu dat ze op de cover staat van het december nummer van Vogue, was het hoog tijd om haar de beroemde 73 vragen te stellen en het resultaat is zeer vermakelijk en interessant!

Zo onthult de 40-jarige Amy Adams tijdens het interview dat ballet haar jong en lening houdt. Het was altijd haar droom om een ballerina te worden. Om hierop in te spelen, verschijnen ineens jonge ballerina’s ten tonele die van haar willen weten wanneer je weet dat je écht verliefd bent.Hetgene waar Amy het meeste naar uitkijkt? Een vakantie die op de planning staat. Ook zou ze maar al te graag een dagje willen ruilen met Oprah Winfrey.

Wij gaan natuurlijk niet alles verklappen, want daarvoor zul je toch echt het leuke filmpje moeten bekijken maar om nog een tipje van de sluier te geven: in het interview doet ze verder onder andere uit de doeken wat haar moeilijkste en uitdagendste rol tot nu toe én vertelt ze wie haar favoriete fashion icoon is.

Bekijk het filmpje en alle prachtige foto’s van Vogue’s december issue hieronder.

  • amy-adams-december-vogue-cover-coverlines2
  • amy-adams-vogue-december-2014-43
  • aq_resizer
  • amy-adams-vogue-december-2014-53
  • amy-adams-vogue-december-2014-23

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties