0

lipton bright side 640Het is zomertijd, tijd voor gezellige activiteiten én tijd om creatief te worden. Er is namelijk nog zoveel meer leuks te doen dan barbecuen in het park, naar festivals gaan en rondvaren over de Amsterdamse grachten. Wie weet heb je zin in 24-uurs picknick of een spontane zwempartij in de Amstel?

(advertorial)

Loop jij ook over van de té leuke ideeën voor zomerse activiteiten? Dan moet je deze zomer bij Lipton Ice Tea zijn. De nummer 1 ice tea van Nederland wilt namelijk jouw zomer een tikkeltje leuker maken en is op zoek naar jouw ultieme ‘Live the Brightside‘ moment: leuke ideeën om het leven even nét wat leuker te maken.

Frank de Ruwe, die je misschien kent als presentator van het BNN programma ‘Werk aan de Winkel’, heeft samen met Lipton Ice Tea zijn Live the Brightside moment al laten uitkomen. Met een hele bende vrienden reisde hij af naar het zuiden van het land om daar met matrassen van de langste trap in Nederland te glijden! Deze leuke dag, waarop direct een wereldrecord is gevestigd, kan je hieronder in het filmpje terugzien.

Ben jij door dit verhaal geïnspireerd geraakt en heb jij ook een ongelofelijk tof idee? Geef dat dan hier door aan Lipton Ice Tea en wie weet helpen zij jou om je eigen Live the Brightside moment waar te maken!

www.liptonlivethebrightside.nl

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties