0

Veet avaVind jij het ook altijd zo vervelend als je denkt net je benen geschoren te hebben en je er dan achterkomt dat je alweer stoppels hebt? Voel jij je ook een beetje een man als je een ‘oerwoud’ op je lichaam hebt?

Dat is wel waar ontharingsmerk Veet vanuit ging toen ze een nieuwe grappige – maar ietwat seksistische – campagne op poten zette. In de ‘Don’t Risk Dudeness‘-filmpjes (zoals ze heten) veranderen vrouwen in een harige, te dikke man omdat ze hun benen zijn vergeten te scheren.

Vooralsnog is de campagne alleen in de Verenigde Staten gelanceerd, waar het al na een dag van de buis af is gehaald. Er kwam namelijk een heleboel kritiek op en daarom heeft Veet besloten om nog even ‘na te denken’ over hun video’s.

”Het idee kwam van vrouwen die ons vertelden dat ze zich een ‘man’ voelden zodra ze stoppels op hun benen hadden”, legt het bedrijf uit. ”We vonden dat erg grappig en herkenden dat, maar niet iedereen stelt ons gevoel voor humor op prijs. We wilden niemand beledigen.”

Veet vertelde ook dat de campagne door drie vrouwen is gemaakt, maar toch wordt er geroepen dat Veet niets van vrouwen zou snappen. Tsja. Wat vind jij hiervan? Bekijk één van de commercials hieronder.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties