0

disney 150Als klein meisje heb jij waarschijnlijk de Disney films gezien met alle prinsessen en hun prachtige jurken erin. Droomde jij toen al om ooit jezelf net als deze karakters te voelen? Dat kan nu, dankzij fashion designer Alfred Angelo.

Deze modeontwerper heeft in samenwerking met Disney acht prachtige bruidsjurken ontworpen, die allemaal geïnspireerd zijn op de verschillende iconische prinsessen uit de kinderfilms. Zo heeft hij een prachtige remake gemaakt van de ijsjurk van Elsa uit de film Frozen, maar ook één van Sneeuwwitje. Deze is in de kleur rood en heeft een groot uitlopende rok, misschien voor de meeste iets te gewaagd. In Good Morning America werden er drie wedding gowns geshowd en ze waren stuk voor stuk breath taking. En wie wil dat effect nu niet op haar trouwdag?

Dit is niet de eerste keer dat Angelo prachtige jurken voor de bruidjes ontwerpt in de stijl van Disney. Hij heeft al in eerdere collecties jurken gemaakt allemaal geïnspireerd op de sprookjes-achtige films. Blijkbaar wil iedere vrouw zich graag voelen als haar favoriete prinses uit haar kinderjaren op haar bruiloft.

Ben je benieuwd hoe de Disney bruidsjurken eruit zien? Bekijk het filmpje hieronder.


More ABC news videos | ABC Entertainment News

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties