0

taylor 1 150Als er bekend wordt gemaakt dat Taylor Swift weer eens zal verschijnen op een cover van een magazine komt dit niet meer echt als een verrassing. Toen vorige week bekend werd hoe haar laatste voorkant voor Wonderland eruit zal gaan zien, waren we toch aardig verbaasd.

We konden vorige week al de cover van het magazine bewonderen met de zangeres erop en natuurlijk bijbehorende shoot. Iedereen moest twee keer kijken om Taylor Swift te herkennen in het meisje die op de foto’s stond en natuurlijk was iedereen razend benieuwd hoe deze stunning kiekjes tot stand waren gekomen. Sharna Osbourne, die verantwoordelijk was voor de foto shoot, geeft ons een kijkje achter de schermen.

In het behind the scenes filmpje zien we Taylor in een groot leeg pand bij het raam staan en naar buiten staren. In een ander shot zien we een close up van haar haast onherkenbare gezicht. Ook haar normaal gesproken blonde lokken hebben een veel donkerdere kleur en we kunnen nu van dichtbij bewonderen hoe ieder haar sprietje op haar hoofd zit.

Bekijk het behind the scenes filmpje hieronder en ook de foto’s van de shoot.

  • taylor 1
  • taylor 2
  • taylor 3
  • taylor 4

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties