0

Taylor Swift Bad BloodAfgelopen week teasde Taylor Swift dagelijks haar fans op Instagram met filmposters die haar gloednieuwe clip aankondigden. TayTay schakelde haar army van famous friends in om te shinen op de plaatjes en de bijbehorende killer videoclip.

Om er een paar te noemen: Lena Dunham, Selena Gomez, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Haley Williams, Hailee Steinfeld, Jessica Alba, Ellie Goulding en Lily Aldridge kropen in de huid van sexy killing machines voor de video van Bad Blood én het resultaat is amazing. Het gerucht gaat dat het lied over de ruzie tussen TaySwift en Katy Perry gaat, logisch dat Taylor daarom haar girl gang inschakelde om aan de wereld duidelijk te maken dat ze niet zomaar over zich heen laat lopen.

Supermodellen en sterren die ass kicken, een Hunger Games achtige training volgen en over de coolste gadgets beschikken. De futuristische clip geregisseerd door Joseph Kahn is de baddest video die wij in tijden hebben gezien! Kun jij alle celebs spotten? Bekijk de video hieronder.

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties