0

Schermafbeelding 2013-11-08 om 09.16.15Het was de laatste tijd niet bepaald stil rond Sylvie van der Vaart. Sterker nog, de ex-voetbalvrouw is geen moment uit het nieuws geweest en vooral haar scheiding met Rafael was weken lang big news.

Terwijl haar moeder, ex-BFF Sabia en haar Franse ex Guillaume Zarka de media opzochten om hun verhaal te doen, hield Sylvie haar lippen chic op elkaar. Tot nu toe tenminste. Gisteren tijdens de opening van de nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam sprak Sylvie namelijk voor over de moeilijke tijd die ze achter de rug heeft.

In een openhartig interview met RTL Boulevard kwamen alle onderwerpen voorbij; van de zwangerschap van Sabia en de pijnlijke scheiding met Rafael tot de band met haar zoontje Damian. De mooie presentatrice lijkt het inmiddels allemaal verwerkt te hebben en wil vooral graag door met haar leven. Zo gunt ze Sabia en Rafael al het geluk en heeft ze zelf een nieuwe liefde ook zeker niet uitgesloten. Toch is er vooralsnog nog geen nieuwe man in haar leven en staat Damian op nummer één.

Benieuwd naar het hele interview? Klik op de foto hieronder!

Schermafbeelding 2013-11-08 om 09.16.15

www.rtlboulevard.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties