0

VS 150We konden afgelopen maandag eindelijk de volledige versie van de Victoria’s Secret modeshow 2014 bewonderen op televisie en we kunnen maar geen genoeg krijgen van de prachtige Angels. Natuurlijk zijn de feestdagen niet compleet zonder een speciale holiday reclame en die is er nu.

Londen is officieel omgedoopt tot de lingeriehoofdstad van dit jaar. Eerst zagen we Sylvie Meis hier een prachtige campagne schieten voor lingeriemerk Hunkemöller en ook de Angels waren er geland voor de nieuwste reclame van Victoria’s Secret. In het twee minuten durende filmpje zien we modellen Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Karlie Kloss, Lais Ribeiro, Lily Aldridge en Martha Hunt in sexy ondergoedsetjes.

Typische elementen uit de Engelse hoofdstad komen naar voren: zo zien we Behati een bewaker versieren en loopt Jasmine tussen de rode dubbeldeksbussen. Niet alleen de stunning lingerie en prachtige vleugels staan centraal in deze holiday campagne, ook het nieuwe luchtje van VS moet deze kerst aan de man gebracht worden. We mogen dan misschien niet allemaal gezegend zijn met het lichaam van een Angel, wel kunnen we net als hen ruiken.

Ben je benieuwd naar de holiday reclame van Victoria’s Secret? Bekijk dan onderstaand filmpje.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties