0

wang4Met grote modehuizen als Dior, Chanel en Louis Vuitton, die al honderden jaren bestaan, zou je bijna vergeten dat er ook modehuizen zijn die nog maar in de kinderschoenen staan. Zo wordt Alexander Wang binnenkort tien jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Ter ere van dit heugelijke jubileum verblijdt de designer ons met oude klassiekers. In een speciale capsule collection zal Wang de tien meest populaire stukken uit de collecties van de afgelopen tien jaar een nieuw leven geven en het allerleukste is dat WIJ mogen kiezen! Op de Alexander Wang website (hier) kan je uit 25 van de meest geslaagde, iconische looks van de Wang-catwalk, jouw favoriet kiezen. Haalt ‘jouw item’ de top tien, dan moet je zijn website goed in de gaten houden, want daar en in Alexander Wang winkels zal de collectie in september op de (digitale) schappen liggen.

Wij hebben al een kijkje genomen bij de looks en eerlijk is eerlijk, we zouden ze het liefst allemaal tot leven zien komen. Bekijk hieronder de filmpjes die het label op Instagram poste over deze actie én een van de iconische outfits waar je op kan stemmen.

#WANG10 Stay tuned…

Een video die is geplaatst door ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) op

  • 1wang4-1
    Een van de iconische Wang outfits waarop gestemd kan worden.

(Beeld: www.alexanderwang.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties