0

solange 150Solange Knowles had afgelopen zondag één van haar mooiste dagen uit haar leven en we konden daar allemaal van meegenieten dankzij de stunning foto’s die online verschenen. Zo zagen we dat al haar gasten in het wit waren gekleed en zij op het eind van de dag een allergische reactie kreeg, maar hoe het feest er aan toe ging wisten we niet.

Als je deel uitmaakt van de familie Knowles dan weet je wel hoe je een goed feestje kunt bouwen en dat werd dit weekend zeker gedaan. Is meestal de eerste dans tussen het nieuwe echtpaar het bewonderwaardgist, Solange deed deze met haar zoon Julez en alle gasten zullen deze niet snel vergeten. Samen zien we moeder en zoon een fantastische choreografie doen op het nummer ‘No Flex Zone’ van Rae Sremmurd.

Met een zus als Beyoncé hadden we niet anders verwacht dan dat Solange aardig goed kon dansen, maar ook de 10-jarige Juelz heeft nu al moves. In één van de vier trouwjurken gaat zij helemaal los op onwijs hoge hakken. Bee is nergens te zien, maar ook zullen we haar waarschijnlijk ook horen juichen want het publiek vindt het geweldig!

Bekijk de dans van Solange met haar zoon op onderstaande video.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties