0

Rihanna cocaineBad Gal RiRi heeft haar naam opnieuw eer aan gedaan in een video die opgedoken is op het wereld wijde web. De video ging direct viral, maar niet omdat de zangeres halfnaakt in beeld was of het op een twerken zette. Nee, Rihanna maakt zich samen met haar vriendinnen klaar voor een weekendje Coachella en dat heeft voor nogal wat ophef gezorgd.

In het filmpje zien we één van RiRi’s besties dansen terwijl Rihanna aan de keukentafel zit. De oplettende kijker ziet hoe RiRi aan tafel bezig is en vervolgens haar neus dichtknijpt. De roddelaars weten het zeker, hier zijn onzuivere praktijken gaande: Rihanna zit hier aan de keukentafel haar neus vol te snuiven met cocaïne!

Het lijkt er wat ons betreft eerder op dat RiRi een joint aan het draaien is, maar de geruchtenmolen draait overuren. Rihanna laat niet zomaar over zich heen lopen en reageerde kwaad op de beschuldigingen. Ze geeft toe drugs te hebben gebruikt, maar blijft er bij dat ze zich deze avond had beperkt tot jointjes en dat ook hetgeen is wat in de video te zien is.

(Beeld: www.instagram.com/badgalriri)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties