0

150De vrouwelijke celebs zien er altijd stunning uit en ook op het MET gala trok iedereen weer z’n mooiste jurk uit de kast, of beter gezegd uit de ontwerpers hun kast. Deze editie ging de aandacht niet alleen naar de vrouwen, de mannen kregen ook hun minute of fame.

Chair Anna Wintour bespreekt samen met co-chair Sarah Jessica Parker in de show van Seth Meyers de outfits van een paar aanwezige mannen die erg goed hun best hebben gedaan, maar toch niet helemaal in de buurt komen van het werkelijke thema. De dames weten op een leuke manier de mannen te beoordelen en komen tot de conclusie dat er eigenlijk maar één iemand is die echt in de buurt komt van het thema White Tie.

De mannen hadden stress, want de meesten hadden überhaupt geen idee wat White Tie inhield. Normaal zijn het de vrouwen die weken, misschien wel maanden lang bezig zijn met het samenstellen van outfits met de juiste accessoires. Maar Anna vond het tijd om die rollen eens om te draaien. ‘It’s time to turn the tables‘.

Ben je benieuwd waar deze stress toe heeft geleid? De dames bespreken de outfits in het filmpje hieronder, bekijk hem snel.

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties