0

Schermafbeelding 2014-01-23 om 15.36.40Dames, ga er maar even goed voor zitten. H&M heeft namelijk het eerste backstage kiekje én video van de nieuwe David Beckham Bodywear voor H&M collectie naar buiten gebracht en inderdaad, dat ziet er niet verkeerd uit.

Laten we hopen dat David nog vele jaren met de Zweedse modeketen blijft samenwerken, want er is toch geen vrouw die het vervelend vind om naar dit soort beelden te kijken. De ex voetballer is op het moment druk bezig met het shooten van het campagne filmpje van zijn nieuwe lijn en dat geeft ons mooi de gelegenheid om Mr. Beckham achter de schermen even in ondergoed te bewonderen.

Want geloof ons, het is lang geen gekke campagne geworden. Hoog op de daken zien we David vol in actie en hij is er zelf dan ook maar wat blij mee. “Het resultaat is een echte actiefilm waarin de nieuwe bodywear van dit seizoen, die is geïnspireerd op klassieke trends, helemaal tot zijn recht komt.”

Ja, compleet met sixpack en al. Die Vic is toch maar one lucky girl. Bekijk de foto en het filmpje hieronder.

"Get ready for the new #BeckhamForHM collection by checking out this exclusive behind the scenes image from the campaign film shoot!"

“Get ready for the new #BeckhamForHM collection by checking out this exclusive behind the scenes image from the campaign film shoot!”

www.hm.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties