0

blake lively ryan reynolds 150Sinds de komst van de baby van Blake Lively en Ryan Reynolds hebben de acteurs de lippen stijf op elkaar gehouden. Zelfs op Blake’s website Preserve heeft nog niets online gestaan over de geboren baby.

Eergisteren verscheen Ryan bij David Letterman en daar vertelde hij wat dingen over de baby. Zo bevestigde hij dat het een meisje is geworden én dat ze inmiddels zo’n zes weken oud is. Daarnaast blijkt dat de acteur niet veel slaap meer heeft sinds het meisje ter wereld is gekomen. “Ik ben elke nacht elke 45 minuten op geweest”, aldus Ryan.

Over wat de naam is van zijn dochtertje, blijft Ryan een beetje moeilijk doen. “Ik wil het niet vertellen tijdens een media uiting. Ik vertel het iedereen waarmee we om gaan dus uiteindelijk zal het wel maar buiten komen. Maar nee, het is niet Violet, dat is de naam van Ben Affleck’s dochter”, aldus Ryan. Wel onthult hij dat ze zeker twee namen heeft.

“Toen we de baby kregen werd ik nog verliefder op mijn vrouw. Ik zei vroeger dat ik een kogel voor haar zou vangen, dat ik van niemand meer dan van haar zou houden. Maar nu zou ik mijn vrouw als menselijk schild gebruiken om mijn baby te beschermen”, aldus Ryan bloedserieus. “Ik ben nu een luier verschoon machine en mijn vrouw is ontbijt, lunch en diner”, vervolgt hij.

Bekijk het complete interview hieronder!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties