0

Countess Vaughn avaVan kort naar lang en van krullend naar steil haar; het gebeurt altijd in een mum van tijd bij de sterren in Hollywood. En zij hebben écht geen wondermiddel waardoor hun haar altijd vol en perfect is en van de één op andere dag van een korte bob in prachtig lang haar verandert.

Nee, hun geheim is simpelweg een pruik of haarstukken! Actrice en zangeres Countess Vaughn vertelt in het Amerikaanse programma The Doctors dat ze dankzij deze magische haarstukken nu aan ernstige problemen aan haar hoofdhuid lijdt.

In 2014 liet de haarstylist van de actrice haar kennis maken met pruiken die vastgemaakt worden met tape of lijm. Countess was er helemaal weg van tot ze vijf jaar later merkte dat de rand waar ze normaal gesproken haar pruik vastlijmde of -plakte begon te stinken en te ontsteken. Ze bleek allergisch te zijn voor de lijm en het gevolg was dat haar haren begonnen uit te vallen. Oei!

Ben je benieuwd naar het filmpje en de problemen die Countess nog meer kreeg van het dragen van pruiken? Bekijk het hieronder.

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties