0

cressida 150Prins Harry is de rebel child van de Brite koninklijke familie en de hele wereld kijkt graag mee naar zijn avonturen. Toen hij een knap nieuw meisje meenam naar een koninklijk verlovingsfeestje waren we dan ook maar wat benieuwd naar wie die mooie dame was.

Het bleek Cressida Bonas te zijn, een Britse die zelf ook een aristocratische achtergrond heeft. Cressida was altijd al bezig met een carrière in de spotlights als model, actrice en danseres maar nadat de wereld haar leerde kennen als ‘vriendin van’ kwamen er steeds meer klussen binnen. Ondanks dat de twee vorig jaar al uit elkaar zijn gegaan, lijkt de koninklijke relatie nog steeds haar carrière te boosten.

De laatste klus waarvan we de vruchten kunnen bekijken, combineert twee van Cressida’s passies: dans en mode. Voor Mulberry speelt ze namelijk in een nieuwe video ter promotie van hun lente/zomer collectie. Cressida danst in de prachtige Buttercup jurk uit de nieuwste collectie van het merk.

Cressida zegt de samenwerking met Mulberry fantastisch te hebben gevonden en ontzettend veel lol te hebben gehad met het opnemen van de video. Het dansen moet dan ook de fun and carefree spirit van de collectie overbrengen, volgens de Mulberry brand director. Goed gelukt, want wij worden enorm vrolijk van de nieuwe campagne!

Bekijk de video hieronder.

(Beeld: www.mulberry.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties