0

jeremy_scott_poster1Jeremy Scott is in de wereld van designers een geval apart. Hij is excentriek, eigenzinnig en weet de popcultuur perfect naar voren te brengen in kleding en accessoires. Er zijn dan ook een paar celebs op wie hij altijd kan rekenen voor steun: Katy Perry, Miley Cyrus, Rihanna en Rita Ora staan altijd aan zijn zijde.

Met zijn bijzondere achtergrond en zijn grote succes zat een documentaire over de designer er natuurlijk dik in. Jeremy is namelijk een echte plattelandsjongen die wegdroomde bij tijdschriften en geloofde in de magie. Inmiddels weet hij dat dit ‘nep is’, maar zijn liefde voor de mode is er niet mee verdwenen.

Inmiddels is de trailer van de docu, die van dezelfde maker is van ‘Valentino: The Last Emperor’, verschenen en die licht een veelbelovend tipje van de sluier op.’ Jeremy Scott: The People’s Designer’ zal in september helemaal te zien zijn.

Scott kondigde de documentaire ook al aan op zijn Instagram. Onder een foto van de filmposter schreef hij (heel enthousiast): “SO HAPPY TO SHARE WITH YOU THE POSTER FOR MY DOCUMENTARY COMING TO THEATERS SEPTEMBER 18TH CHECK THE FILMS TRAILER ON LINE NOW!”

Tot die tijd moeten we doen met de onderstaande trailer.

  • jeremy_scott_poster

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties