0

North MinnieKim Kardashian en Kanye West zijn eindelijk zwanger van hun tweede kindje. Iets dat voor Kim al veel te lang heeft geduurd, ondank dat hun dochtertje North nog hartstikke jong is. De toekomstige grote zus vierde gisteren haar tweede verjaardag in Disneyland.

North, die nog maar een maand of vijf/zes haar ouders voor zichzelf zal hebben vierde haar tweede verjaardag groots in Disneyland. De hele familie en een grote schare vrienden waren opgetrommeld voor een gezellig dag in het attractiepark. North was voor de gelegenheid weer aandoenlijk geschminkt als Minnie Mouse, iets dat we eerder al zagen.

Kim, normaliter de queen of social media, heeft nog maar één foto van het verjaardagsfeestje op haar Instagram gezet, gelukkig belooft ze ‘meer’, dus in de loop van de dag komen er vast meer foto’s online. Voor nu moeten we het dus doen met een beperkt aantal kiekjes, helaas.

Gelukkig is er een goedmakertje! Een vriendin van Kim postte een filmpje van North en (vermoedelijk) haar eigen zoon die dansen op de superhit van Iggy Azelea en Rita Ora, Black Widow. Je bekijkt de aandoenlijke video hieronder!

(Beeld: www.instagram.com/KimKardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties