0

Nicole Kidman Vogue Cover 640De Amerikaanse Vogue mocht op bezoek bij Nicole Kidman op haar landgoed in Australië. Daar hielden ze een vliegensvlug interview waarin Nicole maar liefst 73 vragen beantwoorden in slechts 9 minuten. Tijdens het interview werden allerlei persoonlijke vragen gesteld en Nicole deinst nergens voor terug. Op alle vragen geeft ze goudeerlijk antwoord.

In het interview onthult de Australische, die ooit getrouwd was met Tom Cruise, dat Hollywood helemaal niet de glamour heeft die het uitstraalt. Zo vertelt ze dat in haar werk als actrice het slechts 1% draait om de rode loper en de overige 99% keihard werken is. Ook zegt ze dat Hollywood héél klein is en dat iedereen elkaar kent.

Op de vraag wat de leukste verrassing uit haar leven is, antwoordt de Oscar-winnares het moment toen ze erachter kwam dat ze zwanger was. Nicole heeft samen met Tom Cruise twee kinderen geadopteerd en naast haar eigen dochter, heeft ze ook nog een dochter door een draagmoeder gekregen. Pikant feitje: Wanneer Nicole de vraag krijgt hoe ze het beste destressed luidt haar antwoord “Make love!”

Benieuwd naar het hele interview? Bekijk het filmpje hieronder.

(Beeld: www.vogue.com/magazine/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties