0

nicky minaj wardrobe malfunction 150Voor een grote prijsuitreiking als de MTV Video Music Awards vinden de voorbereidingen weken van tevoren plaats voor de celebs. Stylisten komen aanzetten met tientallen outfits waar tussen ze kunnen kiezen en zit er iets bij wordt er alles aan gedaan zodat het item perfect past.

Helaas was dit niet het geval voor Nicki Minaj die afgelopen weekend de show opende samen met Jessie J en Ariana Grande. Tijdens het optreden van het trio scheurde de rapper tijdens haar optreden uit haar zwarte jurkje. De extravagante diva rende niet van het podium af, wat vele andere artiesten in haar geval waarschijnlijk wel hadden gedaan, maar maakte het nummer af.

De jurk met een rits aan de voorkant hield zij noodgedwongen zelf bij elkaar en ging door alsof er niets aan de hand was. De kapotte dress had een doorzichtige achterkant waarbij haar rug te zien was en zag er van achteren classy uit. Nicki droeg een gekrulde zwarte pruik en had waanzinnige zwart-witte laarsjes aan.

Benieuwd naar Nicki Minaj’s optreden in haar gescheurde jurk? Bekijk de video hieronder.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties