0

jenners 150De ene na de andere celeb gaat uit de kleren voor de advent kalender van Love Magazine. Deze week konden we al de sideboob van Gigi Hadid bewonderen en vandaag zien we moeder en dochter Jenner samen een dansje doen in een sexy outfitje.

De twee Jenners hebben al apart hun optreden gedaan als babe voor de Love Magazine advent kalender. Zo zagen we Kendall billenkoek krijgen van de kerstman en Kris een poging doen tot twerken. In het filmpje van vandaag zien we moeder en dochter beiden gehuld in sexy kousen bewegen op de muziek. Het 19-jarige model draagt niets meer dan lingerie, maar gelukkig heeft de 59-jarige momager een colbert aan boven de stockings.

Met rendieroren op hun hoofd dansen de Jenners op hun hoge hakken door een grote ruimte. Kendall shaked flink heen en weer met haar booty en ook Kris laat zien dat ze aardig wat dansmoves in huis heeft. Daarna moet een roze kerstboom aan het duo geloven: de twee gooien de kerstballen stuk gooien op de grond en de boom gaat er achterna. Onder alle make-up en nepwimpertjes zitten duidelijk twee vandalisten verscholen.

Bekijk het filmpje hieronder.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties