0

Kate Moss, Marc Jacobs basic bitchesKate Moss houdt wel van een feestje, dat moge duidelijk zijn. Waar ze vroeger iedere avond met een wit neusje in de nachtclubs werd gespot, feest het supermodel tegenwoordig ook graag thuis, bijvoorbeeld door grote lunches/diners te organiseren of gewoon een avondje bankhangen en lachen met een van je beste vrienden.

Zo een lekker avondje thuis hield Kate onlangs met designer Marc Jacobs en dat eindigde met een hilarische post op Instagram. Het model en de designer gooien hun benen in de lucht terwijl ze ‘Calling all the basic bitches‘ zeggen. Het getuigt van een knap staaltje lenigheid, die we van het model wel konden verwachten. Van Marc laat het echter een hele nieuwe (flexibele) kant zien. Eerlijk is eerlijk, ze moeten het wel afleggen tegen de jongen uit het originele filmpje, dat in 2012 een YouTube hit was.

De jongen liet op zijn Instagram blijken hoe vereerd hij was met de hommage door Kate en Marc en greep direct de kans om ze te laten weten dat zij alles behalve ‘basic bitches’ zijn. Hij (@lohanthony) schreef onder een still van de video: so @themarcjacobs and kate moss aka two prime examples of someone who is NOT basic MIGGHTT have just done my leg spin while calling out all the basic bitches on camera for my eyes to see and DROOL over. i don’t know how i’m still breathing.#HONORED#kateslegstho #thoseshadestho”

Je bekijkt het origineel én natuurlijk het filmpje van Marc en Kate hieronder.

(Beeld: www.instagram.com/themarcjacobs)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties