0

leandra-medine-man-repeller-ask-a-guy-bryant-park-636x424Man Repeller is één van de bekendste bloggers du moment. Leandra Medine, het mastermind achter het blog, staat in heel wat style influencer lijstjes en verdient met haar blog een aardig zakcentje. Het zou écht niet erg zijn om een dagje in haar schoenen te staan. Toch zouden we de specifieke dag waarop dit filmpje werd gemaakt liever overslaan.

Als experimentvroeg Leandra de mannen in Bryant Park wat ze van haar outfit vonden. Iets waar zij meestal de spreekwoordelijk schijt aan heeft, de naam van haar blog is niet voor niets Man Repeller, want ze doet lekker waar zij zin in heeft. Wij vonden het een hele gewaagde actie en zouden het haar niet nadoen om wildvreemden om een outfit oordeel te vragen.

Deze keer dus een andere insteek bij Man Repeller: Leandra vroeg de mannen in het park wat zij van haar wijdvallende blouse met klokkende mouwen en haar losse broek met grote zakken vonden. De reacties zullen je verbazen! Bekijk het grappige filmpje snel hieronder.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties