0

Ross avaShaun Ross staat bekend als het eerste mannelijke albino fashion model, maar daarnaast is hij ook een acteur en een danser. Zo was hij  onder andere te zien op de catwalks van Alexander McQueen en Givenchy en speelde hij in videoclips van Beyoncé, Katy Perry en Lana Del Rey.

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat Shaun dus een heel goed voorbeeld is voor andere mensen met het albinogen. Een moeder benaderde hem dan ook via Twitter en vroeg hem om haar dochter een hart onder de riem te steken, aangezien zij ook albinisme heeft. Shaun zat in het vliegtuig, maar wilde nog wel even snel een tweet terugsturen. Deze eindigde hij met ‘#InMySkinIWin’.

Wat hij nooit had kunnen bedenken, was dat toen hij uit het vliegtuig stapte en zijn Twitter checkte, zijn hashtag opeens een trending topic was geworden. Dit bracht hem op een idee. ”I want to make a campaign where we build from the inside. So that anything going on the outside doesn’t effect us,” legt Ross uit. ”I want this girl to feel beautiful because she is, not because her parents told her, but because she told herself.

Zijn ingeving werkte hij uit door een Tedx Talk te houden. Ben jij ondertussen benieuwd geworden naar wat hij allemaal te zeggen heeft? Bekijk dan het filmpje hieronder.

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties