0

W magazineIt comes with the modelling job, maar dat maakt naakt poseren niet per se makkelijker. Sommige modellen doen het graag en anderen hebben er een hekel aan. Voor een photoshoot in W magazine kwamen onder andere Joan Smalls, Irina Shayk, Lily Aldridge, Rosie Huntington-Whitely, Chrissy Teigen, Bella Hadid en Anna Ewers er alleen niet onderuit!

Het magazine schoot een aantal héle sexy plaatjes met de modellen (bewonder ze hier) en nam daarna de tijd om aan ze te vragen wat ze er nou van vonden, naakt voor de camera verschijnen. Dit levert een paar mooie quotes op, met name van de immer schaamteloze Chrissy Teigen. Zo oprecht als haar Instagram account is, was namelijk ook haar antwoord: “Ik vind naakt poseren eigenlijk fijner dan in kleren. Gewoon in my own skin voel ik me prettiger”.

Rosie benadrukt hoe belangrijk het is om jezelf wel empowered te kunnen voelen als je een naakt shoot doet; dat je op je gemak moet zijn bij het team. En ze haalt voldoening uit het prachtige resultaat. Irina gelooft vooral dat je jezelf moet accepteren zoals je bent om naakt te kunnen poseren. Dit levert volgens haar niet alleen de mooiste on set foto’s op, maar kan ook je selfie game verbeteren.

(Beeld: www.wmagazine.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties