0

VS 150De Victoria’s Secret show komt beetje bij beetje dichterbij, want op 2 december zal het ultieme lingeriespektakel losbarsten en zullen de Angels de runway bestormen. Natuurlijk beginnen de dames niet pas één week van tevoren met trainen, maar zijn ze daar nu al hard mee bezig.

Om zo strak te worden als de lingeriemodellen komt er echt wel wat meer bij kijken dan alleen een paar rondjes hardlopen. Alle Angels zien er altijd flawless uit en menig vrouw droomt van hun jaloersmakende killer body’s en deze kan jij nu ook krijgen. Modellen als Candice Swanepoel, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio delen hun secret work outs, waardoor ze zo strak zijn.

Door middel van instructiefilmpjes kom jij te weten wat er nodig is om net zo een figuurtje te krijgen als de Angels. Zo dankt Candice haar abs aan ballet en Adriana aan kickboksen. Wil jij net als hun ook in december showen met een improved body? Begin dan nu met de trainingen die deze supermodellen volgen en tijdens de feestdagen zal iedereen jaloers naar jou kijken.

Bekijk het onderstaande filmpje. Wil je de trainingen volgen? Klik dan hier om ze te bekijken!

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties