0

VIDEO Kim Kardashian voor het eerst in het openbaar na bevallingKim Kardashian zette inmiddels bijna twee maanden geleden haar dochtertje North op de wereld. Sindsdien is ze buiten de camera’s van de paparazzi gebleven wat ons natuurlijk razend nieuwsgierig maakt over hoe Kim er na de geboorte van haar meisje eruit ziet.

Afgelopen weekend verscheen Kim Kardashian éindelijk na de bevalling in het openbaar! Nou ja, ze toonde zichzelf bij de televisieshow van haar moeder genaamd The Kris Jenner Show. Vlak voordat ze in het programma verscheen, plaatste ze op al haar social media dat haar moeder zou verrassen. Slim, want de ratings van het programma van Kris zijn nou niet al te best.

P. Diddy was te gast en zei tegen Kris dat hij iets heel bijzonders in haar show zou debuteren. Ineens verscheen de videoboodschap van Kim in beeld, waarin ze zei dat haar moeder het zo geweldig deed met de show en dat ze elke dag keek, wat Kris natuurlijk ontroerde. Helaas konden we Kim alleen bewonderen vanaf boven haar buste, wat op zich weinig zegt over haar figuur.

De grote vraag is natuurlijk wanneer Kim écht het huis zal verlaten en gewoon weer verder met haar leven gaat. De geruchten gaan dat dit voor de verjaardag van haar halfzusje Kylie gebeurt, die op 10 augustus jarig is.

Bekijk de video hieronder!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties