0

kim-kardashian-hype-energy-drinkKim Kardashian is van alle markten thuis, basically komt dat erop neer dat de realityster alles doet waar ze geld voor krijgt. Ze is dan ook al een tijd het gezicht van het energiedrankje Hype. Een vrij rare samenwerking, omdat de duizendpoot zelf een extreem gezonde levensstijl aanhoudt.

Toch is deze samenwerking niet eens het aller vreemdste, de nieuwe reclamecampagne die ze hebben gefilmd wel. Na het kijken van deze video weet je niet zo goed wat je hebt gezien. Allereerst fietst Kim à la Audrey Hepburn over een pleintje, met in het mandje van haar fiets een hele voorraad Hype energiedrank. Als Kim vervolgens van haar fiets valt, droomt ze weg naar een Victoriaanse wereld, waarin zij gekleed is als Marie Antoinette. Deze sjieke dame geniet vervolgens van wat Hype energiedrank uit een rijkelijk versierd wijnglas.

Nadat Kim weer wakker wordt en wegloopt met haar fiets krijgen we haar te zien zoals ze nu is. Het lijkt alsof ze bezig is met een fotoshoot in haar vertrouwde strakke pakjes en gigantische hoge hakken. Of we de boodschap snappen? Nee, absoluut niet. Maar we moeten toegeven dat de reclame intrigeert en we ‘m stiekem op replay hebben gezet.

Bekijk ‘m snel hieronder!

  • kim-kardashian-hype-energy-drink

(Beeld: www.hype.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties