0

ellenkimk150Ja ja! Ook Kim Kardashian moest er aan geloven: de ALS Ice Bucket challenge. Het heeft een tijdje geduurd maar de reality ster liet ook een bak met ijswater over haar heen gooien voor het goede doel.

Kim K. zou Kim K. niet zijn als zij dit dit groots zou aanpakken. Met wat hulp van Ellen Degeneres liet Kim in The Ellen Show (dus aan de hele wereld) zien dat zij ook ALS uit de wereld wil helpen. De Queen of selfies kon het niet laten om óók van dit moment een selfie te maken. Haar mobiel had ze natuurlijk al in de starthouding (kuch, kuch narcism). Misschien wel voor haar selfie boek? Wie zal het zeggen. Kim reageerde vanzelfsprekend gillend op de bak met ijs: “I don’t even want to see this happening to me!

Ook al is dit mosterd na de maaltijd van Kim (waarom heeft ze het niet eerder gedaan?), willen wij het filmpje echt niet van je onthouden. Ellen Degeneres was natuurlijk beretrots op dit moment en postte een mini fragment van deze funny challenge op haar Instagram. Bekijk de video hieronder!

www.instagram.com/theellenshow

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties