0

kim kardashian valt tijdens verkoop behas 150De Kardashians staan natuurlijk constant in de spotlights en besloten afgelopen weekend om daar iets goeds mee te doen. Ze hielden in de achtertuin een grote uitverkoop van al hun oude spullen en doneerden de opbrengst daarvan aan het goede doel.

Zo kon je onder andere beha’s en andere kledingstukken op de kop tikken en zeg nou eerlijk, wie wil er geen behaatje van de Kardashians in haar kast hebben liggen? De sale was dan ook een groot succes en de zusjes haalden ongeveer 5500 euro binnen, die ze vervolgens zelf verdubbelden en schonken aan kansarme kinderen en oorlogsveteranen. Ook de items die niet zo lekker verkochten, doneerden ze aan een goed doel.

Toch zat er ook een grappig randje aan dit mooie gebaar. Kim Kardashian laat ons namelijk zien dat het heus niet makkelijk is om je evenwicht te bewaren tussen al die rommel. Terwijl ze een vriend wil begroeten, doet de reality ster net een stapje teveel achteruit en valt ze op haar veelbesproken billen. En als Kardashian je achternaam is, staat er natuurlijk meteen een camera bij om het blundertje vast te leggen. Tja, dan is er nog maar één ding dat je kunt doen; er gewoon zelf om lachen.

Bekijk de valpartij van Kim hieronder en foto’s van de Kardashian beha’s hier! Kun je het filmpje niet zien in de app? Bekijk ‘m dan hier op YouTube!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties