0

kendall 150De Jenners en Kardashians hebben het motto ‘hoe langer, hoe beter’ als het op hun lokken aankomt. Daarom zien we de dochters van Kris Jenner haast nooit met een korte coupe verschijnen, maar Kendall wil deze traditie verbreken.

Eerst nam zij al afstand van haar achternaam om het te kunnen maken als model in fashion land, nu lijkt het erop dat zij ook de schaar in haar lange manen heeft gezet om absoluut niet meer op haar familie te lijken. Haar jongere zusje Kylie deed dit al eens eerder, maar liet vlug extensions plaatsen om haar lange haar weer terug te krijgen.

Je verwacht dat Kendall al honderd selfies op haar sociale media heeft gepost met haar nieuwe coupe, maar de onthulling kwam uit een totaal andere hoek. Goede vriend Justin Bieber postte namelijk een filmpje op zijn Instagram, waarin het model vliegensvlug te zien is met een bob. Doordat de reality ster zo kort in beeld is, kan het ook zijn dat zij haar lokken verstopt heeft in haar jas. We kunnen niet wachten op de eerstvolgende selfie van het jonge model.

Ben je benieuwd naar het nieuwe kapsel van Kendall Jenner? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Cute little coffee cup

Ein von Justin Bieber (@justinbieber) gepostetes Video on

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties