0

katyHet was het eerste weekend van Coachella 2015, dat betekent dat we maandag en dinsdag nagenieten van outfits, roddels en foto’s en woensdag en donderdag alweer kunnen leven op de excitement dat het tweede Coachella weekend van start gaat.

Eén van de outfits (en video’s) van weekend één die we niet snel zullen vergeten was die van de I Kissed a Girl-zangeres Katy Perry. Ze verscheen als een echte nineties baby op de Moschino Coachella party. Ze rockte twee strakke vlechten, grote gouden ringen, een patchwork tuinbroek, gouden mini tube top en een satijnen Moschino bomberjack met applicaties. Samen met Robert Pattinson, Alexa Chung en Moschino designer Jeremy Scott had de donkerharige beauty het duidelijk na haar zin!

In die outfit snappen we wel dat Katy zich de koning(in) te rijk voelde, iets dat ze achteraf aan het feestje nog maar eens bewees. Als een ware diva strooide ze met geld zoals dat in stripclubs gebeurt. Alleen was het geen geld, maar cheddarkaas… Ze hebben vast na het feestje nog een goede tosti gebouwd om de kater voor te blijven.

Bekijk hieronder het filmpje dat Katy op haar Instagram postte. Klik hier om meer foto’s van Katy’s outfit en avond te bekijken. 

  • katy 500
    @katyperry: "Coming for your brand @itsjeremyscott"

(Beeld: www.instagram.com/katyperry)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties