0

Video kate moss 150Het supermodel Kate Moss staat bekend om haar enorme gevoel voor fashion. Met haar rock- en vintage stijl is zij voor menig vrouw hét ultieme stijlicoon. Veel meiden zouden maar wat graag in haar kledingkast duiken.

Om deze redenen is Topshop de samenwerking aangegaan met het model. In april is de nieuwe collectie Kate Moss for Topshop verkrijgbaar in meer dan 40 landen én online via Topshop.com. Het is niet de eerste keer dat het model samenwerkt met de Engelse modeketen. Zo ontwierp zij in 2007 en 2010 ook al een collectie voor het merk.

De collectie die in april uitkomt, zal bestaan uit veertig items in de vorm van dameskleding, accessoires en schoenen. Al deze musthaves zijn geïnspireerd op de kledingstukken van Kate zelf. Zelf zegt het model over de collectie dat zij alle items wel zou willen dragen. ”I can’t wait to get my hand on it!”, aldus Kate. Ook vertelt zij dat deze collectie meer sophisticated is dan haar vorige collecties voor Topshop.

Over vier weken, woensdag 30 april om precies te zijn, is de collectie verkrijgbaar. Dat alles snel uitverkocht zal zijn, staat vast dus wees er snel bij!

Bekijk hieronder de video waarin Kate Moss iets vertelt over de collectie

www.topshop.com

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties