0

kanye 150Zoals al eerder vermeld zijn Kanye West en Kim Kardashian zich op dit moment samen met hun entourage druk aan het voorbereiden in Parijs op de wedding die aanstaande zaterdag zal plaatsvinden. De fans van Kimye hebben dit natuurlijk ook allang opgemerkt en proberen al dagen een glimp op te vangen van het stel.

Voor één diehard Kanye fan was het afgelopen maandag zijn lucky day, tenminste… dat had het moeten worden. De fan benaderde Kanye buiten een café in Parijs, waar de rapper op dat moment had geluncht met Kim en vroeg hem om zijn Air Yeezy sneakers te voorzien van een handtekening. De sneakers, ontworpen door Kanye himself, bleken alleen niet helemaal echt te zijn.

Terwijl Kanye zijn krabbeltje wilde zetten, merkte hij blijkbaar op dat de sneakers niet echt waren en zei: ”These are not real though, you know that, right?” De fan, die waarschijnlijk honderden, zo niet duizenden dollars had neergelegd voor de zeldzame sneakers kon het niet geloven en stamelde: ”Are you serious”? Mr West antwoordde met de woorden: ”These are not real, it’s fine though”, en zette als nog zijn handtekening.

Het hele tafereel is vastgelegd op video en geplaatst op Instagram door een omstander. Benieuwd? Bekijk hem hieronder.

www.instagram.com/dodo_all_over

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties