0

Ray J avaHet pornobedrijf Vivid Entertainment verspreidt al vanaf 2007 beelden van de sekstape van Kim Kardashian en haar ex Ray J. Ondanks dat het zo lang geleden lijkt, ging de video sinds de realityster onlangs in verwachting was pas écht als zoete broodjes over de toonbank.

Joan Rivers en en Ray J hebben daarom een slim marketingplannetje bedacht. Ze hebben een parodie op de tape gemaakt om Joan’s nieuwe programma ‘Joan & Melissa: Joan Knows Best?’ te promoten. Hierin zegt Ray onder meer: ”Je bent twee keer zo goed als Kim was”.

Kim’s zus Khloé Kardashian kan dit grapje echter niet waarderen. Ze is zo woedend dat ze zelfs het optreden dat ze vandaag in Joan’s programma Fashion Police zou hebben, heeft gecanceld. Presentatrice Joan zal dus snel een nieuwe gast moeten vinden voor in haar show én het script moeten aanpassen.

Nick Cannon dumpte Kim Kardashian al eerder om de sekstape, dus laten we maar hopen dat dit geintje de realityster niet weer een relatie kost. Wat vind jij van de parodie? Bekijk het filmpje hieronder.

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties