0

jessica alba 150Lauren Conrad kan er maar geen genoeg van krijgen om de schaar in haar lokken te zetten, maar ze is niet de enige die behoefte heeft aan nieuw kapsel. Koos Lily Allen voor een roze hairdo en Lena Dunham voor een groen kleurtje, Jessica Alba houdt het bij iets natuurlijker.

We zijn de actriceal jaren gewend met haar bruine lokken met een iets lichtere onderkant, maar blijkbaar was ze deze haarkleur helemaal zat. Daarom onderging Jessica een complete haartransformatie en zal nu als een blondine door het leven gaan. Op haar Instagram postte zij een filmpje bestaande uit allerlei snaps van haar kappersbeurt.

Zo zien we mevrouw Alba voordat de verf in haar lokken ging en natuurlijk het eindresultaat. De before, between and after foto’s zijn onwijs leuk om naar te kijken met de heerlijke beats van Missy Elliot onder het filmpje, maar vooral het kiekje dat Jessica in de verf zit is hilarisch. De Sin City actrice zien we met haar lokken vol met folie en een gezicht met een uitdrukking of ze hier wel goed aan heeft gedaan.

Wij vinden de blonde Jessica Alba een plaatje om te zien! Bekijk onderstaand filmpje en beoordeel zelf.

www.instagram.com/jessicaalba

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties