0

jennifer lopez loreal sueprstar mascara 640Jennifer Lopez is al 45 jaar oud, maar met haar ontzettend mooie lichaam en haar jonge toyboy zou je dat nooit geloven als je haar niet had gekend. Een tijd geleden gingen er nog geruchten dat zij en de jonge choreograaf Casper Smart uit elkaar waren gegaan, maar ondertussen staat als een paal boven water dat dat onzin was en enkel ‘goed voor hun beide carrières op dat moment’.

Het stelletje is nog altijd happy together en dat vinden wij leuk om te zien! Maar we vragen ons daardoor wel af wat Casper van de nieuwe side job van zijn liefje vindt. In een artistieke zwart-witte video wordt JLo namelijk omringd door een horde zeer knappe, gespierde en sexy mannen die zwoel haar lichaam strelen en kussen.

Waar de advertentie voor is? Een nieuwe L’Oréal mascara genaamd Superstar. Hoe ga je die promoten? Men neme een sexy superster, Jennifer, en in het filmpje zoom je regelmatig in op haar zéér goed aangezette wimpers. Maar eerlijk is eerlijk, het werkt! Want zo een zwoele oogopslag zouden wij ook wel willen (net zoals die mannen)!

Bekijk het steamy filmpje hieronder.

www.loreal-paris.nl

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties