0

kk 150De meeste mensen associëren kerst met de kerstman, kerstbomen, rendieren en ga zo maar door. Bedrijven spelen hier goed op in en we zagen al een aantal stunning feestcampagnes voorbijkomen, maar Kylie en Kendall Jenner slaan een totaal andere weg in.

Voor het merk PacSun moest er uiteraard ook een feestcollectie gemaakt worden en daar werden de zusjes Jenner voor gevraagd. Hier geen jurkjes met pailletten, maar t-shirts met woorden als ‘Bitch’ en ‘Best’. Iets kerst-achtiger zijn de fluwelen jurken en kanten crop tops. Ondanks dat de kledingcollectie nog wel door de ‘kerst’ beugel kan, is de videocampagne dat verre van.

We zien de twee zusjes als twee Madame Tussaud poppen voor zich uit staren, waarna ze langzaam hun hoofd naar de camera draaien om vervolgens die angstaanjagend aan te kijken. Daarnaast wordt het tweetal vergezeld door twee wolven die zij aan een lijntje vasthouden. Ook wordt er veel rook gebruikt in de video, waardoor het voelt alsof je naar een spooky film aan het kijken bent.

Bekijk de video hieronder!

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties