0

Schermafbeelding 2015-01-09 om 08.52.45Vogue’s 73 vragen werden al aan vele beroemdheden gesteld. Zo werd Vogue’s eigen Anna Wintour aan de tand gevoeld en werden ook actrices Blake Lively en Reese Witherspoon de oren van het hoofd gevraagd. De volgende die de vragen van Vogue moest beantwoorden was Victoria Beckham en dat leverde een stel leuke antwoorden op.

Op de vraag: “Welke vraag haat je het meest”, antwoord Vicky “Why don’t you ever smile?”. Natuurlijk vraagt de interviewer meteen waarom de topontwerpster nooit lacht en eindelijk krijgen we een antwoord op deze vraag. Victoria lacht niet omdat ze vindt een verantwoordelijkheid te hebben tegenover de rest van de modewereld. Daarbij zegt de ex-Spice Girl; “Ik lach van binnen”.

De video van Vogue geeft ons meteen een kijkje in de gloednieuwe winkel van Mrs. Beckham in Londen. Terwijl alle 73 vragen op Vicky in razend tempo afgevuurd worden, krijgen we direct een tour van de ontwerpster. Natuurlijk beantwoordt Posh ook nog een aantal vragen over haar Spice Girl looks.

Bekijk de video hieronder.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties