0

selfie schoen 150Het maken van selfies is ondertussen verheven tot een ware kunst. Celebrities hebben speciale selfiefotografen in dienst en professionele photoshoppers om het ‘spontane’ kiekje nóg mooier te maken. Voor de gewone mens, die zich niet dergelijke luxes kan veroorloven, vind je overal op het internet selfietips.

De eerste revolutie in selfieland was de selfiestick. Eerst waren we nog sceptisch over dit hulpmiddel om de perfecte selfie te maken, maar inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Hij wordt zelfs zóveel gebruikt dat grote toeristische attracties (bijvoorbeeld het Colosseum in Rome) de selfiestick verbieden, omdat al die uitstekende sticks een gevaar zijn voor het historische monument en de andere toeristen.

Maar niet getreurd, want revolutie 2 lijkt in opkomst. Geen selfiestick, maar een selfieschoen! Miz Mooz, een schoenenmerk gevestigd in New York, heeft dit enigszins aparte alternatief voor de selfiestick bedacht. Je kan je telefoon in de platte neus van de schoen steken, gooit je been in de lucht en met je tenen druk je op een knopje om de foto te maken.

Uuhm, tja, wat moeten we daar nou van vinden? Ten eerste is de schoen niet heel erg mooi (als je het ons vraagt) en het is natuurlijk ook wel gek om op iedere foto je been in de lucht te hebben (handig als je een jurkje of rok aan hebt). Wat denken jullie? Wordt dit een ongeëvenaard succes of is het een promotiestunt?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de schoen dan kan je je hier aanmelden voor de wachtlijst! Bekijk het promofilmpje van de schoen hieronder.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties