0

Schermafbeelding 2015-01-30 om 09.11.21David Beckham mag dan met pensioen zijn, de ex-voetballer trekt gelukkig voor ons nog zo af zijn shirt uit. Niet op het veld, maar wel voor de onderbroeken campagnes van H&M en ‘chubby’ is dan niet direct het eerste woord dat in gedachte opkomt bij het zien van Becks hot bod.

David Beckham was te gast in de show van Jimmy Kimmel en deed daar een grappige onthulling. Zo zou zijn kleine dochtertje Harper zich zorgen maken om Davids postuur. “I was bathing Harper and had got her out and was toweling her down when she said: “Daddy I love you but I don’t like you, you’re so chubby! I didn’t think I was but…..!”

Daarnaast vertelt de voetballer hoe hij elke dag zijn kinderen van en naar school brengt. Hoewel zijn oudste zoons er iets minder blij mee zijn om elke dag door hun vader voor de deur afgezet te worden trekt David zich daar niks van aan. Als zijn oudste zoon Brooklyn hem vraagt om de hoek af te zetten, in plaats van voor de deur, haalt Becks de volgende truc uit die de zestien jarige Brooklyn het schaamrood op de kaken bezorgde.

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties