0

thumb billen 150“Schatje, mijn kont is toch niet te dik in deze broek?”, dit zullen vrouwen niet meer snel vragen aan hun partner, want grote billen zijn hot en hoe groter hoe beter! De celebs laten ook graag hun volle achterwerk zien en degene die er niet mee gezegend zijn tonen dat zij graag zouden willen dat zij ook een delicious booty hadden.

Natuurlijk hebben we een aantal celebs die bekend staan om hun achterwerk, bijvoorbeeld: Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Iggy Azalea en Nicki Minaj. De laatste showde haar billen nog in volle glorie op haar laatste album waarbij ze alleen een string, een beha en sneakers droeg. Zangeres Miley Cyrus, die haast geen bilpartij heeft, is gek op een grote booty en photoshopte haar hoofd over dat van Nicki. De vrouwelijke rapper was hier absoluut niet blij mee en repostte de bewerkte foto op haar eigen social media met daarbij de tekst: “Give me one good reason why Miley made this her twitter avi“. Daarnaast droeg de voormalig Disney actrice afgelopen woensdag zelfs een fake bilpartij over dat van haar en postte daar een kiekje van op haar Instagram, je moet toch wat.

Een flink achterwerk is zelfs zo populair dat J.Lo en Iggy Azalea er een nummer over hebben uitgebracht: ‘Booty‘. Het is niet zo gek dat deze twee dames hierover zingen, aangezien beiden gezegend zijn met een gigantische derrière. Uiteraard hoort hier een sexy videoclip bij, waarbij de billen centraal staan van de zangeressen. De celebs laten dus zien dat een grote booty helemaal hot is, dus dames begin massaal aan de squats en natuurlijk kan je net als Miley altijd nog voor een noodoplossing kiezen zoals een fake bilpartij!

Bekijk de video en foto’s hieronder voor de booty’s van de celebs!

  • Miley insta
    Miley Cyrus: "ass so fat need a lap dance"
  • Miley fake
    Nicki Minaj: "Give me one good reason why Miley made this her twitter avi. #AnacondaOniTunes"
  • booty
    Iggy Azalea: "#PinchingMyself @Jlo"

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties